Säkerhet

SSL-certifikat

Vår plattform använder ett så kallat SSL-certifikat. Du känner igen det på hänglås-symbolen vid addressfönstret i din webbläsare. Det innebär att alla data som skickas till/från din webbläsare och vår plattform krypteras, så att inga obehöriga kan "lyssna med". Det är samma teknik som bland annat din internetbank använder.

Din säkerhet vid online betalningar

Alla betalning hanteras av Acapture, ett bolag i PayVision konceren. Acapture tilldelades priset som bästa "Inlösare" vid MPE Berlin 2016, och "Bästa inlösare/processor" vid 2015 Payment Awards.

Betala med ditt kreditkort, en extra säkerhet

Många kreditkort har en försäkringsdel inkluderad. Rådfråga din bank för att få veta mer om de fördelar som betalning med ditt kort kan ge.

Identitetskontroll

Alla våra hyrestagare måste verifiera sin identitet när de genomför en bokning. Identitetskontrollen genomförs antingen genom att hyrestagaren laddar upp kopior av körkort och pass som manuellt kontrolleras efterföljande, eller genom elektronisk signering via BankID/NemId precis som du är van vid från din internetbank.

Försäkring vid uthyrning

Alla privata uthyrare måste uppfylla våra fordonskrav för att omfattas av vår obligatoriska plattformsförsäkring. Uthyrningsfirmor accepterar, att de själva är ansvariga för att deras fordon är försäkrade.

Hantering av persondata

Alla personliga upplysningar så som namn, adress, telefonnummer behandlas konfidentiellt, och används endast till att förmedla kontakt mellan hyrestagare och uthyrare.

Cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, och för att förstå/förbättra hur våra användare använder plattformen.